Lajmet e Fundit

Report TV – Nis itinerari çiklistik malor për promovimin e “Shtegut të Gjelbër”

APR – Bashkia Tiranë angazhohen për Projektin “Shtegu i Gjelbër” në bashkëpunim me BCT, EDS, GreenLine, Ecovolis, Pedalon, MBT, FSHÇ. Çiklistë amatorë dhe profesionistë, të apasionuar me natyrën dhe sportin, si dhe grupe të rinjsh vullnetarë, u bënë pjesë sot e itinerarit çiklistik nga kodrat e Picallës deri në SportZone në sheshin “Nënë Tereza”. Qëllimi i […]

Lexo të Gjitha Lajmet

    

    

Print
Print
Print
Print
Print
Print
Print
Print
Print
Print
Print
Print
Print
Print
Print