Çdo javë APR bën një përmbledhje të punëve dhe aktiviteteve të realizuara. Disa punë konkrete të javës që lamë pas janë…

punet e javes

Për informacione mbi punët e realizuara gjatë këtyre muajve vizitoni: Raporte Javore