When:
16 Shkurt, 2018 @ 18:00 – 19:00 Europe/Tirane Timezone
2018-02-16T18:00:00+01:00
2018-02-16T19:00:00+01:00
Where:
Tirana
Tiranë
Shqipëria
Ajër Për Tiranën @ Tirana | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Ecovolis BikeTour fton të gjithë çiklistët dhe të apasionuarit pas biçikletës të bashkohen në Pedalimin e të premtes.
Nëse nuk ke Biçikletë kemi ne për ty! Takimi tek Pallati i Kongreseve, në ora 18:00.
Le të bëjmë një pedalim të bukur, me muzikë dhe miq të mirë.
Mos Mungo!