When:
10 Tetor, 2017 – 10 Maj, 2018 all-day Europe/Tirane Timezone
2017-10-10T00:00:00+02:00
2018-05-11T00:00:00+02:00
Where:
Bashkia Tiranë
Sheshi Skënderbej
Tirana 1000
Shqipëria
Contact:
Bashkia Tiranë
Apliko: Një ditë në Bashkinë e Tiranës @ Bashkia Tiranë | Tirana | Tirana County | Shqipëria

ORGANIZON BASHKIA TIRANË

Do të dish sa çështje ndjek Kryetari i Bashkisë në një ditë? Je kurioz si organizohen aktivitetet kulturore në Tiranë? Sa dokumenta duhen për të shtruar një rrugë apo rregulluar një shkollë? Si organizohet trafiku? Si komunikohet me median dhe publikun?

Je i pavendosur për rrugën që do të zgjedhësh për të ardhmen tënde sepse nuk e di cili ështe profesioni i përshtatshëm për ty?

Stafi i Bashkisë së Tiranës të fton të kalosh një ditë pune, duke dhënë mundësine e njohjes nga afër të angazhimeve dhe aktiviteteve të përditshme.

Bëhu pjesë e Bashkisë së Tiranës për një ditë duke plotësuar të dhënat në këtë formular -> https://www.facebook.com/ErionVeliaj/app/1496229690396680/?ref=page_internal