When:
15 Dhjetor, 2017 @ 20:00 – 23:45 Europe/Tirane Timezone
2017-12-15T20:00:00+01:00
2017-12-15T23:45:00+01:00
Where:
PMLAT
Liqeni Artificial i Tiranës
Tiranë
Shqipëria
Ayahuasca ceremony @ PMLAT | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Ceremonitë e Ayahuasca. Bashkohu me ne në një udhëtim të pabesueshëm jashtë trupit në vetëdijen më të thellë të vetes përtej kufijve dhe kufizimeve të këtij realiteti. Mystic ynë që udhëheq ceremoninë Piro do të na drejtojë në këtë udhëtim të thellë të zgjimit me një këngë dhe instrumente të bukura muzikore për tre ditë 15, 16, 17 Dhjetor 2017 në Tiranë. Për ata që janë të interesuar të marrin pjesë në këtë Journey bukur ju lutemi na kontaktoni ceremonyayahuasca@gmail.com dhe ne do t’ju informojmë me përgatitjet e ardhshme. Ejani dhe përjetoni sa të jeni të lirë në ekzistencën Universale të Vëllazërisë dhe Dashurisë.

Nëse ke dëshirë të zbulosh pikat më interesante në Tiranë dhe aktivitetet outdoor shkarko aplikacionin TIRANA IME OUTDOOR.