When:
14 Janar, 2018 @ 09:00 – 17:00 Europe/Tirane Timezone
2018-01-14T09:00:00+01:00
2018-01-14T17:00:00+01:00
Where:
Pezë
Pezë E Madhe
Shqipëria
Bike Tour @ Pezë | Pezë E Madhe | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Travel to Discover Tirana në bashkëpunim me Ecovolis, ka vendosur të udhëtojë drejt një super destinacioni, shumë afër Tiranës, Pezë.
Ftojmë të gjithë çiklistat, merrni biçikletën dhe ejani udhëtojmë drejt natyrës.
Larg zhurmave dhe drejt qetësisë që na ofron.
Takimi në ora : 09:00 am
Vendi Pallati i Kongreseve
Cmimi: 500Lekë
Rezervoni duke na shkruar në Facebook ose duke telefonuar në numrin +35568 5675269
Personat që nuk kanë aktualisht një biçiklete mund ta marrin tek Dyqani Eco Bycycle Shop për vetëm 300 lekë.
Faleminderit që jeni pjesë e udhëtimeve tona!