When:
18 Nëntor, 2017 @ 08:00 – 15:00 Europe/Tirane Timezone
2017-11-18T08:00:00+01:00
2017-11-18T15:00:00+01:00
Where:
Prezë
Prezë
Shqipëria
Biketour @ Prezë | Prezë | Tirana County | Shqipëria

Udhëtim në Kalanë e Prezës me Ecovolis BikeTour drejt një Aventure pafund. Travel to Discover Tirana në Bashkëpunim me Ecovolis, dhe Eco Albania Adventure ka vendosur të udhëtojë drejt një super destinacioni, Shumë afër Tiranës, Prezë.

Të gjithë çiklistat merrni bicikletën dhe ejani udhëtojmë drejt Natyrës. Larg Zhurmave dhe drejt Qetësisë që na ofron. Nxitoni të Rezervoni!

Takimi në ora: 08:00Am tek Pallati i Kongreseve, çmimi: 300lekë

Rezervoni duke na shkruar në Facebook ose duke telefonuar në numrin +35568 5675269

Për më shumë informacion: Preza