When:
8 Janar, 2018 @ 19:00 – 21:00 Europe/Tirane Timezone
2018-01-08T19:00:00+01:00
2018-01-08T21:00:00+01:00
Where:
Reja
Tiranë 1001
Shqipëria
C’est la vie @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Në kuadër të Netë në Re, Viti 2018 vjen me muzikë të mirë!

Lind Islami dhe Kristi Karkanaqe, një prej çifteve konkurruese e fituese të disa prej netëve të spektaklit televiziv C’est la vie, vijnë në Re!

Është bukur kur artistët e rinj dhe ata të njohur, bashkëpunojnë duke u promovuar e duke krijuar këngë të suksesshme!

DoART i bashkohet festës dhe me Agjencinë e Parqeve e Rekreacionit- Bashkia Tiranë, do të ofrojnë një mbrëmje fantastike te Reja!

Java fillon më bukur me muzikë live…

#Lindi&Kristi# C’estLaVieTeReja# DoArtArti# LiveMusic