When:
23 Shkurt, 2018 @ 18:00 – 19:00 Europe/Tirane Timezone
2018-02-23T18:00:00+01:00
2018-02-23T19:00:00+01:00
Where:
Tiranë
Tiranë
Shqipëria
Critical Mass Tirana @ Tiranë | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Të premten, datë 23 Shkurt, siç është tradita, mblidhemi tek Piramida në orën 18:00 për të bërë xhiron e muajit nëpër rrugët e Tiranës me Masën tonë Kritike, për më shumë korsi, për më pak trafik për më shumë jetë në këtë qytet. Ndërgjegjësojmë shoferët, u shtojmë dëshirën qytetarëve që ende s’kanë blerë biçikletë dhe japim shembullin tonë për një qytet më ekologjik. Më mirë një critical mass, se një biçikletë e lidhur të shtylla para kafes.

Mos neglizhoni!