When:
26 Janar, 2018 @ 18:00 – 22:00 Europe/Tirane Timezone
2018-01-26T18:00:00+01:00
2018-01-26T22:00:00+01:00
Where:
Piramida
Tiranë
Shqipëria
Critical Mass Tirana, Janar 2018 @ Piramida | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Le ta fillojmë mbarë këtë vit me Masën tonë Kritike, për më shumë korsi, për më pak trafik për më shumë jetë në këtë qytet.
Të premten, datë 26 Janar, siç është tradita, mblidhemi tek Piramida në ora 18:00 për të bërë xhiron e muajit nëpër rrugët e Tiranës. Ndërgjegjësojmë shoferët, u shtojmë dëshirën qytetarëve që ende s’kanë blerë biçikletë dhe japim shembullin tonë për një qytet më ekologjik. Më mirë një critical mass, se një biçikletë e lidhur te shtylla para kafes.

Mos neglizhoni!

Aktiviteti zhvillohet nga: Critical Mass Tirana