When:
6 Tetor, 2017 @ 18:00 – 20 Tetor, 2017 @ 21:00 Europe/Tirane Timezone
2017-10-06T18:00:00+02:00
2017-10-20T21:00:00+02:00
Where:
Parku i Madh i Liqenit Artificial
Parku i Madh Kodrat e Liqenit
Rruga Herman Gmeiner, Tiranë 1000
Shqipëria
Dhuro një Libër @ Parku i Madh i Liqenit Artificial | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Dhuro një libër për bibliotekën më të bukur, në natyrën më të bukur e për njerzit më të bukur të këtij qyteti, Fëmijët 🙂

LibrAria ka nevojë për libra fëmijësh, të rriten duke lexuar në natyrë! Çdo ditë qindra fëmijë vizitojnë bibliotekën pranë Parkut të Liqenit duke shijuar qetësinë dhe bukurinë e liqenit tonë. Tashmë plot aktivitete zbukurojnë fundjavën e fëmijëve, por LIBRI është dashuria jonë e parë, që së fundmi po na mungon.

Dhuro NJË LIBËR! Jepi dashuri bibliotekës tënde!

Për më shumë informacion: Dhuro një libër