When:
27 Janar, 2018 @ 09:00 – 12:00 Europe/Tirane Timezone
2018-01-27T09:00:00+01:00
2018-01-27T12:00:00+01:00
Where:
Hekal
Petrelë
Shqipëria

27 Janar – Dita e pyllrojtësit & 95 vjet Shërbim Pyjor Shqiptar 🌳🌲💚

Fushatën e mbjelljeve këtë të shtunë e zhvendosim në Hekal, në kuadër të 95 vjetorit të Shërbimit Pyjor Shqiptar.

Qëndisim me qindra fidanë në zonën e djegur nga zjarri në verë. 🙏 Së bashku me nxënës të shkollave, shoqata ekologjike, banorë të Nj. Adm. Petrelë, pyllrojtësit si dhe admirues e mbrojtës të natyrës, në këtë ditë të shënuar për mjedisin dhe mirëmbajtjen e pyjeve. 🚲 Shumë do vijnë me biçikleta 😊 🎒👍 (nisja Tiranë ora 08)

Bëhu dhe ti pjesë e revolucionit të gjelbër! 💚

✅Fushata Dhuro Pemë për Tiranën: http://aprtirana.al/une-dhuroj/dhuro-nje-peme/

🚴Mountain Bike Club: https://www.facebook.com/events/2095554290731115/

🚌Për transport na kontaktoni: info@aprtirana.al

grafika shqip 1 peme

grafika shqip 2 peme