When:
14 Mars, 2018 @ 09:00 – 15:00 Europe/Tirane Timezone
2018-03-14T09:00:00+01:00
2018-03-14T15:00:00+01:00
Where:
Parku i Madh i Liqenit
Shëtitore Parku i Madh
Tiranë
Shqipëria

“Kur shkrin dimri, kur qaset vera e buzëqeshur, e hollë dhe e gjatë si në pikturë të Botiçelit, zemra e njeriut shkarkohet nga një barre, shijon një qetësi, një lumturi të ëmbël. Në këtë gëzim stërgjyshërit tanë ndienin një detyrë, t’u faleshin perëndive që sillnin këto mirësira. Dhe ashtu leu festa hiroshe që e quajnë Dita e Verës….”. Sipas shkrimtarit, Faik Konica, bëhet fjalë për një feste të vjetër të racës sonë. “Nuk i bëjnë dëm njeriu, sjellin gëzim të kulluar në shtëpi. Dita e Verës ka një shije poetike, të hollë e të rrallë….”, shkruan Konica.

Jeni gati për Ditën e Verës 2018?! 🌺🌼🌸🌻

Lojëra, argëtim, karnavale, koncerte, sport, face painting e plot aktivitete të tjera për fëmijë e të rritur. Ju presim me 14 Mars, ora 9:00 te Parku i Madh i Liqenit.