When:
10 Maj, 2017 @ 20:00 – 17 Maj, 2017 @ 22:00 Europe/Tirane Timezone
2017-05-10T20:00:00+02:00
2017-05-17T22:00:00+02:00
Where:
Teatri Veror
Parku i Madh Kodrat e Liqenit
Rruga Herman Gmeiner, Tiranë 1000
Shqipëria
Contact:

DocuTIFF – Tirana International Documentary Film Festival
Tirana Film Institute do të zhvillojë edicionin e tretë të DocuTIFF 2017 në Tiranë nga data 10–17 maj në sallat Black Box të Universitetit të Arteve, salla UNESCO e Muzeut Historik Kombëtar dhe Open Air te Teatri Veror në kodrat e Liqenit.

DocuTIFF ka për qëllim të inkurajojë prodhimin e filmit dokumentar në Shqipëri dhe për t’iu dhënë më shumë shanse kineastëve shqiptarë për të gjetur bashkëpunim dhe duke bërë të mundur kontakte reciproke me kolegët e tyre në rajonin tonë dhe më gjerë.

Për më shumë info vizitoni: TiranaFilmFestival dhe Facebook DocuTiff

Ftesa-Elektronike-DocuTIFF-2017_shqip-eng