When:
9 Dhjetor, 2017 @ 08:00 – 14:00 Europe/Tirane Timezone
2017-12-09T08:00:00+01:00
2017-12-09T14:00:00+01:00
Where:
Dajt
Dajt
Shqipëria
Downhill - gara IV dhe V @ Dajt | Dajt | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë në bashkëpunim me Bike Club Tirana, organizojnë më 9 Dhjetor raundin e IV dhe të V të Kampionatit Downhill 2017, në Dajt. Shtegu i zgjedhur do të ketë gjatësinë 1310 m dhe pjerrësia arrin 24.6%. Në përfundim do të zhvillohet dhe ceremonia e ndarjes së kupave e medaljeve të fituesve të kampionatit DH2017.

Ju mirëpresim!