When:
25 Janar, 2017 @ 10:00 – 28 Janar, 2017 @ 12:00 Europe/Tirane Timezone
2017-01-25T10:00:00+01:00
2017-01-28T12:00:00+01:00
Where:
Petrelë - Drejtoria e Shërbimit Pyjor/APR - Kashar
Tiranë
Shqipëria
E dua Pemën - Java ndërgjegjësuese për mbrojtjen e pyjeve @ Petrelë - Drejtoria e Shërbimit Pyjor/APR - Kashar | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë organizon javën ndërgjegjësuese për mbrojtjen e pyjeve (23 – 30 Janar):

25 Janar – Ora: 10.00 – Petrelë
Aktivitet me karakter të përgjithshëm informues & edukativ. Orët ndërgjegjësuese “E dua Pemën” përfshijnë informacion mbi Shërbimin Pyjor, për rëndësinë e pyjeve, praktikë me shërbimet e domosdoshme për të patur një pyll (pemë) të shëndetshëm.
 
27 Janar – Salla Operative – Drejtoria e Shërbimit Pyjor – APR
94 vjetori i krijimit të Shërbimit Pyjor të Shqipërisë – Akti i Parë normativ për pyjet dhe kullotat miratuar nga Parlamenti Shqiptar që në 1923. Përurohet Salla Operative që monitoron dhe kontrollon fondin pyjor të Malësisë së Tiranës.
 
28 Janar – Ora 10:00 – Kashar
Mbjellje fidanë pemë – Krasitje – Piknik – Muzikë – Argëtim.