When:
14 Tetor, 2017 @ 17:00 – 19:00 Europe/Tirane Timezone
2017-10-14T17:00:00+02:00
2017-10-14T19:00:00+02:00
Where:
Sheshi Skënderbej
Sheshi Skënderbej
Tirana 1001
Shqipëria
Eja Mëso Biçikletën @ Sheshi Skënderbej | Tirana | Tirana County | Shqipëria

Akademia Dyrrotakut është shndërruar në një traditë, ku praktikohet dhe mësohet biçikleta.
Ekipi dhe skuadra e të rinjve Ecovolis ju ndihmon dhe motivon që të mesoni biçikletën dhe të ecni të sigurtë mbi dyrrotak!
Qëllimi ynë është që të shtojmë ciklistët e rinj dhe të reja, të mbrojmë korsitë tona dhe të jemi një familje e madhe e biçikletave!
Mos harro, merr një shok/shoqe dhe eja mëso biçikletën
Për më shumë informacion: http://www.ecovoli.al