When:
29 Nëntor, 2017 – 30 Nëntor, 2017 all-day Europe/Tirane Timezone
2017-11-29T00:00:00+01:00
2017-12-01T00:00:00+01:00
Where:
Sheshi Skënderbej
Sheshi Skënderbej
Tirana 1000
Shqipëria
Electric Albania: the force @ Sheshi Skënderbej | Tirana | Tirana County | Shqipëria

Koncerti i parë elektronik në Shqipëri. Me datë 29 Nëntor festojmë Natën e Bardhë me DJ më të mirë në botë të muzikës elektronike. Bëhuni pjesë e faqes sonë për të përfituar avantazhet që ofron Early Bird. DJ e ftuar do të njoftohen së shpejti.

Nëse ke dëshirë të zbulosh pikat më interesante në Tiranë dhe aktivitetet outdoor shkarko aplikacionin TIRANA IME OUTDOOR.