When:
9 Dhjetor, 2017 @ 08:00 – 15:30 Europe/Tirane Timezone
2017-12-09T08:00:00+01:00
2017-12-09T15:30:00+01:00
Where:
Dajt
Dajt
Shqipëria
Enduro Dual Track, Kupa e Republikës 2017 @ Dajt | Dajt | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Motoçiklizmit sjellin më 9 Dhjetor në Dajt Kupën e Republikës 2017.

Axhenda:

Ora 08:00 deri 09:30 – Regjistrimi në garë, marrja e numrave, parkimi i motorrëve.

Ora 09:30 deri 10:00 – breafing spjegues i garës.

Ora 10:00 – Prova të lira në pistë.

Ora 10:30 – Raundi I. (Individual me kohë. Nisja çdo 30 sekonda. Gjatësia 20 xhiro.

Ora 12:30 – Raundi II. Dual Track me skualifikim.

Ora 14:30 – Finale.

Ora 15:30 – Ceremonia e çmimeve.

Për regjistrime dhe më shumë info vizito: Kupa e Republikës 2017