When:
18 Nëntor, 2017 @ 09:00 – 16:00 Europe/Tirane Timezone
2017-11-18T09:00:00+01:00
2017-11-18T16:00:00+01:00
Where:
Shëngjergj
Shëngjergj
Shqipëria
Fallen Leaves - Bike Ride Dajt @ Shëngjergj | Shëngjergj | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Nisja në orën 9:00 para muzeut Kombëtar. Ngjitja do të bëhet me teleferik. Do të vijojmë drejt Gurores pranë Qafë Mollës dhe do vazhdojmë drejt Shëngjergjit. Pjesëmarrja në këtë xhiro është falas! Ju lutemi konfirmoni pjësmarrjen një ditë para në inbox! Ju lutem të gjithve të mos harroni të merrni me vete kaskat, veshje të përshtatshme për temperatura të ulta por pa e tepruar, disa ushqime të thata, apo fruta.

Gjithashtu sigurohuni që biçikletat tuaja të jenë në gjendje të mirë dhe të merrni me vete pajisje apo pjesë këmbimi që mund të keni.

Pritet të jetë një e Shtunë e bukur vjeshte që vetëm parku i Dajtit mund të ofrojë.

Aktiviteti organizohet nga Outing Albania

*Nëse moti është i papërshtatshëm eventi mund të shtyhet për të Dielën