When:
10 Dhjetor, 2017 @ 10:00 – 12:00 Europe/Tirane Timezone
2017-12-10T10:00:00+01:00
2017-12-10T12:00:00+01:00
Where:
Sheshi “Nënë Tereza” – Ballkoni i Dajtit
Sheshi Nënë Tereza
Tiranë
Shqipëria
Garë çiklizmi “Ndërgjegjësojmë për Malet” @ Sheshi “Nënë Tereza” – Ballkoni i Dajtit | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit –  Bashkia Tiranë organizon më 10 Dhjetor, në Dajt garën çiklistike “Ndërgjegjësojmë për Malet”. Gara është e tipit road bike dhe marrin pjesë 6 kategori çiklistësh.

Detajet e garës:

  • 10 Dhjetor 2017, ora 10:00.
  • Trajektorja: Sheshi “Nënë Tereza” – Fusha e Dajtit.
  • Gjatësia e pistës: 26 km.

Regjistrimet mbyllen ditën e Premte 8 Dhjetor.

Regjistrohu në linkun: “Ndërgjegjësojmë për Malet”