When:
4 Nëntor, 2017 @ 16:00 – 18:00 Europe/Tirane Timezone
2017-11-04T16:00:00+01:00
2017-11-04T18:00:00+01:00
Where:
PMLAT
Parku i Madh Kodrat e Liqenit
Rruga Herman Gmeiner, Tiranë 1000
Shqipëria
Golf në Park @ PMLAT | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Golf në Park – Ditën e shtunë 4 Nëntor, ora 16:00-18:00 te Fushat Multisportive.

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë në bashkëpunim me Federatën e Golf-it zhvillon te Fushat Multisportive aktivitetin “Golf në Park”. Ky sport elitar në të gjithë botën ka gjetur hapësirat e duhura dhe në vendin tonë. Me qëllim zhvillimin e disiplinave të ndryshme sportive në Shqipëri dhe përfshirjen e fëmijëve dhe të rinjve do të organizohen seanca teorike dhe praktike të këtij sporti me grupmoshat 12 – 15 vjeç.

Ju mirëpresim!

Nëse ke dëshirë të zbulosh aktivitetet outdoor shkarko aplikacionin TIRANA IME OUTDOOR.