When:
11 Shkurt, 2018 @ 09:00 – 17:00 Europe/Tirane Timezone
2018-02-11T09:00:00+01:00
2018-02-11T17:00:00+01:00
Where:
Liqeni i Bovillës
Bovilla reservoir
Shqipëria
Hiking @ Liqeni i Bovillës | Tirana County | Shqipëria

Go Camping Albania organin këtë të diel Hiking në Liqenin e Bovillës!

Vend takimi: në qendër tek Muzeu Kombëtar
Kategoria: Marrshim
Pjesëmarrja: Pa limit
Distanca: 20 Km
Niveli i guidës : Sfidues
Vendndodhja: Bovillë

Programi:
Nisja në orën 08:00 nga Muzeu Kombëtar.
Rruga është pjesë e drejtë me shumë pak pjerrësi.
Në momentin e arritjes në Digës e Liqenit të Bovillës, do të gjendemi para një tereni me pak pjesë pjerrësie.
Sapo të mbërrijmë tek Diga e Liqenit do të bëhet një pushim dhe konsumimi i ushqimit.
Më pas do të fillojë hiking për drejt pjesës më të bukur që zona ofron.
Çfarë duhet të keni me vete (Lista e Shkurtër):
1. Çantë Shpine
2. Këpucë të përshtatshme
3. Rroba për tu ndërruar
4.Ushqime/Pije
5. Buzëqeshjen tuaj

Shenime:
I lusim të gjithë pjesëmarrësit që të kenë shumë kujdes me natyrën. Nuk lejohet hedhja e mbeturinave jo organike, si dhe dëmtimi i natyrës. Çdo person që do të shkelë keto rregulla në mënyrë të vetëdijeshme do të përjashtohet nga grupi!

Ju Mirëpresim 🙂