When:
18 Shkurt, 2018 @ 08:00 – 11:00 Europe/Tirane Timezone
2018-02-18T08:00:00+01:00
2018-02-18T11:00:00+01:00
Where:
Bovilla
Bovilla reservoir
Shqipëria
Hiking @ Bovilla | Tirana County | Shqipëria

Go Camping Albania organizon ditën e dielë hiking drejt Liqenit të Bovillës.
Programi:
– Vendtakimi në orën 08:00 tek Sheshi Skënderbej.
– Nisemi me urban deri në fshatin e Zallherit.
– Rruga është pjesë e drejtë me shumë pak fare pjerrësi maloreje dhe gjatë rrugës kemi mundësi të shikojmë kanionet e Bovillës.
– Sapo të mbërrijmë tek Diga e Liqenit të Bovillës do të bëhet një pushim dhe konsumim i ushqimit.
– Më pas do të fillojmë hiking për tu ngjitur në pjesën më të bukur që zona ofron (zgjat 30-50 min).

Shënim:
I lusim të gjithë pjesëmarrësit që të kenë shumë kujdes me natyrën. Nuk lejohet Hedhja e mbeturinave jo organike, si dhe dëmtimi i natyrës. Cdo person që do të shkelë këto rregulla në mënyrë të vetëdijshme do të përjashtohet nga grupi!

Ju Mirëpresim 🙂