When:
12 Nëntor, 2017 @ 09:00 – 18:00 Europe/Tirane Timezone
2017-11-12T09:00:00+01:00
2017-11-12T18:00:00+01:00
Where:
Kanioni i Brarit
Kanioni Brarit
Tirana
Shqipëria
Hiking @ Kanioni i Brarit | Tirana | Tirana County | Shqipëria

Hiking tek Kanioni i Brarit dhe Ura e Brarit më 12 Nëntor 2017. Nisemi në 9:00 nga Liceu artistik “Jordan Misja” dhe përshkrojmë së bashku 14 km në një terren të moderuar.
Ura e Brarit është një ndër urat e periudhës otomane të rrethit të Tiranës. Ajo është një urë tradicionale e ndërtuar mbi lumin Brar në afërsi të qytetit të Tiranës. Ura e Brarit është monument kulture, e kategorisë së pare.

Rezervoni: duke dërguar SMS në nr 0696583870

Çfarë duhet të keni me vete: çantë shpine, këpucë të përshtatshme, rroba për tu ndërruar!

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!