When:
14 Tetor, 2017 @ 09:00 – 16:30 Europe/Tirane Timezone
2017-10-14T09:00:00+02:00
2017-10-14T16:30:00+02:00
Hiking @ Syri i Çiklopit

Ditën e shtunë datë 14 Tetor, ora 09:00, Hiking Adventure Club Albania do të organizojë udhëtim drejt Syrit të Ciklopit, dhe Zemrës së Bishës, pranë fshatit Krrabë, Tiranë.

Udhëtimi është i nivelit mesatar në stilin marshim, është i përshtatshëm, për të gjithë.
Takimi si gjithmone tek stadiumi Dinamo, pranë Piceri Saporito.

Për më shumë informacion: Hiking @ Syri i Çiklopit