When:
17 Nëntor, 2017 @ 19:00 – 21:00 Europe/Tirane Timezone
2017-11-17T19:00:00+01:00
2017-11-17T21:00:00+01:00
Where:
Reja
Tiranë 1001
Shqipëria
Ju flet Tirana @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Ju kujtohet thirrja “Ju flet Tirana”? A e dini se nga ku u realizua?
Më 17 Nëntor 1944, u çlirua kryeqyteti i Shqipërisë dhe si rrjedhojë edhe Radio Tirana.
Në kuadër të “Edu, Netë dhe Kino në Re”, Shoqata DoART, Reja dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Ju ftojnë të shihni se në ç’gjendje është Monumenti i Kulturës pas 73 vitesh.
Më 17 Nëntor 2017, ora 19:00.
Një dokumentar që do të nxisë diskutimin tek “Reja”.

“Nëse një komb shkatërron të shkuarën e tij, është i destinuar të vdesë…”

#MbajeGjallëKulturën