When:
13 Janar, 2018 @ 10:00 – 14 Janar, 2018 @ 22:00 Europe/Tirane Timezone
2018-01-13T10:00:00+01:00
2018-01-14T22:00:00+01:00
Where:
Dajt
Dajti
Shqipëria
Kamping n'Dajt @ Dajt | Tirana County | Shqipëria

Nëse kërkoni të largoheni nga jeta e përditshme e qytetit për të kaluar disa orë të paharrueshme mes natyrës malore, ejani në Dajt, pasi mali është natyrisht vendi ideal për të fituar qetësinë e munguar nga rutina e qytetit. Aktiviteti do të filloj nga ora 10:00 e datës 13 dhe vazhdon deri në mëngjesin e ditës tjetër, duke kaluar një natë në natyrë, në çadra kampingu, thjeshtë e shëndetshëm. Programi parashikon aktivitete të larmishme.

Axhenda:

Nisja ditën e shtunë ora 10:00
Vendtakimi tek Ushtari Panjohur
Kthimi bëhet pas orës 14:00 ditën e dielë

Cfarë duhet të keni me vete:                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Cadra kampingu                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ushqime të mjaftueshme për 3 vakte
Lëngje & Fruta

*Aktiviteti zhvillohet nga Go Camping Albania