When:
6 Korrik, 2017 @ 21:00 – 23:00 Europe/Tirane Timezone
2017-07-06T21:00:00+02:00
2017-07-06T23:00:00+02:00
Where:
Parku "Rinia"
Parku Rinia
Tirana 1001
Shqipëria
Kinemaja Verore - "Po tani ku do shkojmë?" @ Parku "Rinia" | Tirana | Tirana County | Shqipëria

KinoKlub Tirana, në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë dhe EJF Production, sjell Kinemanë Verore çdo të Enjte në orën 21:00 te Parku “Rinia”

Ejani të shijojmë së bashku filmin e radhës nën qiellin plot yje, të ulur mbi bar dhe të mbështjellë nga freskia e mbrëmjes.

Filmi i zgjedhur për këtë javë është “Po tani ku do shkojmë?”. Në një fshat të Libanit janë gratë ato që bëjnë gjithçka për të pajtuar burrat e tyre nga një konflikt i madh midis feve të ndryshme…

Vazhdimin ejani ta ndjekim bashkë ditën e enjte…

Për më shumë informacion klikoni në likun:  Projeksioni Filmit