When:
19 Maj, 2017 @ 18:00 – 20:00 Europe/Tirane Timezone
2017-05-19T18:00:00+02:00
2017-05-19T20:00:00+02:00
Where:
Teatri i Hapur
Parku i Madh Kodrat e Liqenit
Rruga Herman Gmeiner, Tiranë 1000
Shqipëria
Nga Tirana në Prizren @ Teatri i Hapur | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

“Rexhina Dance Studio” në bashkëpunim me Shoqatën Kulturore të Prizrenit “Sarski Behar” dhe Agjencinë e Parqeve dhe të Rekreacionit, Bashkia Tiranë do të organizojë ditën e Premte, 19 Maj, ora 18:00 te Teatri i Hapur, Parku i Madh i Liqenit një aktivitet artistik me këngë, kërcime, perfomanca sportive, dedikuar fëmijëve të Shtëpisë së Fëmijëve “Zyber Hallulli” për të përjetuar dhe ndarë emocionet bashkë me artistët e rinj!

Ju mirëpresim!