When:
13 Janar, 2018 @ 08:00 – 16:00 Europe/Tirane Timezone
2018-01-13T08:00:00+01:00
2018-01-13T16:00:00+01:00
Where:
Mali i Fagut
Ngjitje në Malin e Fagut @ Mali i Fagut | Kolkata | West Bengal | Indi

Travel to Discover Tirana nën kujdesin e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, organizojnë ecje në Malin e Fagut.
Vend – takimi Pallati i Kongreseve
Ora: 08:00
Pjesëmarrja max : 20 persona
Mënyra e rezervimit:
Rezervoni – Rezervoj Emër Mbiemër
+355 685675269 vetëm me sms.

Mali i Fagut arrin një lartësi prej 1426metra me një disnivel 855m . Ndodhet 21 kilometra nga Tirana dhe Hiking në këtë shteg zgjat rreth 1 orë e 10 minuta.

#Hiking #Dance #Photography #Nature #Mountain #Friendshipgoals #Music  #Ecovolis #outdoor #Albania #Tiranaimeoutdoor
I lutemi të gjithë pjesëmarrësve që duhet të kenë veshje sportive dhe të përshtatshme ndaj temperaturave të ulëta të malit.

JU PRESIM