When:
28 Nëntor, 2017 @ 11:00 – 13:00 Europe/Tirane Timezone
2017-11-28T11:00:00+01:00
2017-11-28T13:00:00+01:00
Where:
Sheshi Skënderbej
Sheshi Skënderbej
Tirana
Shqipëria
Ngjyrat e Nëntorit @ Sheshi Skënderbej | Tirana | Tirana County | Shqipëria

APR – Bashkia Tiranë në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Kulturës për Fëmijë, Cirkun Kombëtar, Trade Folk Tirana, Centro Danza Mimoza, Yjet e së Ardhmes dhe Ansamblin e Tropojës organizojnë “Ngjyrat e Nëntorit” –  aktivitetet kulturor dhe artistik me fëmijët dhe për fëmijët në prag të Festave të Mëdha të Nëntorit. Atmosferë festive dhe argëtuese në Sheshin “Skënderbej”, të Martën 28 Nëntor, ora 11:00.

Ju presim për të festuar së bashku!