When:
25 Tetor, 2017 @ 21:00 – 23:45 Europe/Tirane Timezone
2017-10-25T21:00:00+02:00
2017-10-25T23:45:00+02:00
Where:
Sheshi Skënderbej 1
Tirana 1000
Shqipëria
Night Ride - Bike party @ Sheshi Skënderbej @ Tirana | Tirana County | Shqipëria

Këtë të mërkurë mblidhemi në orën 9:00 pm përballë Muzeut Kombëtar për të përshkuar me biçikleta një rrugë jo shumë të gjatë brenda unazës së Tiranës. Pas xhiros vendi i mbledhjes do jetë përsëri Sheshi Skënderbej duke vazhduar me Bike Party. Nisja bëhet në orën 9:00 para Muzeut Kombëtar.

Nëse ke dëshirë të zbulosh pikat më interesante në Tiranë dhe aktivitetet outdoor shkarko aplikacionin TIRANA IME OUTDOOR.