When:
16 Shtator, 2017 @ 09:00 – 17 Shtator, 2017 @ 02:00 Europe/Tirane Timezone
2017-09-16T09:00:00+02:00
2017-09-17T02:00:00+02:00
Where:
Pezë
Pezë E Madhe
Shqipëria
PEZA N*FEST - REBEL @ Pezë | Pezë E Madhe | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Edhe këtë vit, Peza N*Fest rikthehet si destinacion i promovimit të vlerave e traditave të bukura shqiptare dhe sigurisht, të muzikës së mirë!

Aktivitete për çdo moshë në Parkun e Pezës me Olen Cesari, International Clandestine Orchestra, Mannarino, PeterPan Quartet dhe DJ Minimim.#ShifnaNPeze

Ju presim më 16 shtator 2017, argëtim dhe muzikë pa fund.

Organizon Bashkia Tiranë.