When:
3 Qershor, 2017 @ 10:00 – 17:00 Europe/Tirane Timezone
2017-06-03T10:00:00+02:00
2017-06-03T17:00:00+02:00
Where:
Liqeni i Farkës
Liqeni i Farkës
Shqipëria
Piknik me Mozartin @ Liqeni i Farkës | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Piknik me Mozartin – 3 Qershor, ora 10:00-17:00 te Liqeni i Farkës

Piknik – Muzikë Instrumentale nga krijimtaria e Mozartit (ora 11:30) – Performanca e të rinjve të Tirana Art Fest – Peshkim sportiv rekreativ – Kanoe – Taekwondo – Karate – Volejboll – Shah – Gjuajtje me Hark – CrossFit – BBQ e plot aktivitete të tjera. Largohu nga Tirana e zhurmshme dhe zgjidh të kalosh të Shtunën në Farkë mes miqsh.

Ju mirëpresim!