When:
13 Nëntor, 2017 @ 11:00 – 13:00 Europe/Tirane Timezone
2017-11-13T11:00:00+01:00
2017-11-13T13:00:00+01:00
Where:
PMLAT
Parku i Madh Kodrat e Liqenit
Rruga Herman Gmeiner, Tiranë 1000
Shqipëria
Qitje me Hark @ PMLAT | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Rikthehet ditën e Hënë në Parkun e Madh të Liqenit sporti i qitjes me hark. Nxënës të9 – vjeçareve të kryeqytetit na bashkohen duke gjetur hapësirat e tyre të argëtimit dhe lidhjen me natyrën. Takohemi në orën 11:00 tek hyrja nga Juvenilja.

Harku është zhvilluar që para 3500 viteve ku për herë të parë ka lindur në Paris në kampionatin olimpik në vitin 1900 për meshkuj. Në Shqipëri është futur si disiplinë olimpike në vitin 2015. Është një sport me benefite fizike dhe mendore, krijon focus, fleksibilitetin dhe zhvillimin e vëmendjes.

*Aktiviteti mund të spostohet në varësi të kushteve atmosferike!

#APRTirana #TiranaImeOutdoor #Archery #SporteNëNatyrë#