When:
28 Nëntor, 2017 @ 10:00 – 11:00 Europe/Tirane Timezone
2017-11-28T10:00:00+01:00
2017-11-28T11:00:00+01:00
Where:
Sheshi Skënderbej
Sheshi Skënderbej
Tirana
Shqipëria
Sa Muzikantë bëhemi për të luajtur Himnin Kombëtar @ Sheshi Skënderbej | Tirana | Tirana County | Shqipëria

Akademia Hollywood në bashkëpunim të Bashkisë Tiranë sjellin më 28 Nëntor 2017 në ora 10:00, tek Sheshi Skënderbej aktivitetin himni ynë!

Merr kitarën dhe amplifikatorin tënd dhe bashkoju ngjarjes më të madhe të këtij lloji. Himni do të luhet në një version rrok, i ndarë në 4 sektorë.

Regjistrohu tani për tu bërë pjesë e këtij eventi të paharrueshëm.

Për më shumë informacion: Himni Ynë