When:
23 Shtator, 2017 @ 20:30 – 23:00 Europe/Tirane Timezone
2017-09-23T20:30:00+02:00
2017-09-23T23:00:00+02:00
Where:
Sheshi "Skënderbej"
Sheshi Skënderbej
Tirana
Shqipëria
Shkëlzen Doli - Albanian Soul @ Sheshi "Skënderbej" | Tirana | Tirana County | Shqipëria

Violinisti shqiptar me famë botërore Shkëlzen Doli, anëtar i Filarmonisë së Vjenës, është ideatori dhe udhëhëqes artistik I projekti “Shkëlzen Doli – Albanian Soul”. Një eveniment artistik gjigand mbarëshqiptar që pritet të kthehet në traditë të përvitshme në Tiranë, por dhe në qytete brenda dhe jasht Shqipërisë. Bazë e këtij mega show do të jetë muzika shqiptare, por në program do të ketë dhe pjesë të zgjedhura nga muzika klasike botërore.
Shkëlzen Doli prej disa vitesh në koncertet e tij kudo në botë që ai zhvillon ka perfshirë në programin artistik pjesë muzikore shqiptare, duke berë promovimin më të madh të muzikës autoktone Shqiptare kudo në botë.