When:
29 Nëntor, 2017 @ 08:28 – 30 Nëntor, 2017 @ 23:45 Europe/Tirane Timezone
2017-11-29T08:28:00+01:00
2017-11-30T23:45:00+01:00
Where:
Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Bulevardi Dëshmorët e Kombit
Tiranë
Shqipëria
Shqipëria punon tokën - Konsumo shqip @ Bulevardi Dëshmorët e Kombit | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Unifikimi i produkteve shqiptare vjen për herë të parë në një hapësirë të përbashkët në zemër të Tiranës.

Mes kompanive të produkteve ushqimore pritet të zhvillohet një prezantim kulinarie, ku në qendër do të jenë prodhimet shqiptare dhe ato rajonale. Mjeshtrat e kuzhinës dhe restorantet do të ofrojnë mundësinë e degustimit të recetave më të spikatura.