When:
7 Janar, 2018 @ 09:30 – 14:30 Europe/Tirane Timezone
2018-01-07T09:30:00+01:00
2018-01-07T14:30:00+01:00
Where:
Pëllumbas
Pëllumbas
Shqipëria
Sunday Ride - Pëllumbas @ Pëllumbas | Pëllumbas | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Outing Albania na bën ftesë për të nisur fundjavën e parë të vitit me një xhiro deri në fshatin Pëllumbas dhe pse jo në Farkë në kthim.
Të dielën në orën 9:30 nisja para Muzeut Kombëtar.
Për më shumë informacion:https://www.facebook.com/events/1987410707940684/