When:
24 Nëntor, 2017 @ 09:30 – 15:00 Europe/Tirane Timezone
2017-11-24T09:30:00+01:00
2017-11-24T15:00:00+01:00
Where:
Tirana
Tiranë
Shqipëria
Ta Pastrojmë Shqipërinë - Let's Do It! Albania @ Tirana | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Nuk ka rëndësi ku i kalove pushimet këtë verë, në det, në mal apo diku tjetër! Ne e dimë që aty kishte mbeturina, të cilat vazhdojnë të jenë akoma aty! Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë – 24 Nëntor 2017. Sëbashku mund ta bëjmë mjedisin që na rrethon Më Të Pastër, Për Ne, Për Fëmijët Tanë, Për Të Ardhmen! Është Koha Të Veprojmë!

Aksioni fillon në orën 9.30 dhe mbaron në orën 15.00!

 

Shënim:
Nëse jeni të interesuar për të qënë organizator në qytetin tuaj, ju lutemi plotësoni formularin në

linkun: http://goo.gl/forms/Xn64X15FLA
Nëse doni ti bashkoheni ekipit organizator në qytetin tuaj, ju lutemi plotësoni formularin në linkun: http://goo.gl/forms/lVpRZBLQtV!

Për më shumë informacion: Ta pastrojmë Shqipërinë!