When:
15 Nëntor, 2017 @ 11:00 – 13:00 Europe/Tirane Timezone
2017-11-15T11:00:00+01:00
2017-11-15T13:00:00+01:00
Where:
Fushat Multisportive
Tiranë
Shqipëria
Taekwondo në Park @ Fushat Multisportive | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit në bashkëpunim me ”Arte Marciale Taekwondo Studenti” organizon Taekwondo në Park nën drejtimin e Mjeshtër 3 Dan, Xhevahir Hysa.

Ju mirëpresim ditën e Mërkurë, ora 11:00 – 13:00 te Fushat Multisportive, Parku i Madh i Liqenit.

*Eventi mund të spostohet në varësi të kushteve atmosferike!

#APRTirana #TiranaImeOutdoor #Taekwondo #SporteNëNatyrë