When:
13 Nëntor, 2017 @ 11:00 – 14:00 Europe/Tirane Timezone
2017-11-13T11:00:00+01:00
2017-11-13T14:00:00+01:00
Where:
Reja
Tiranë 1001
Shqipëria
Takohemi për një libër @ Reja | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

Në kuadër të Fushatës Kombëtare të Leximit dhe “Edu e Dita në Re”, Ministria e Kulturës, Qendra Kombëtare e Veprimtarive Folklorike, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit dhe Reja, në bashkëpunim me shkollën “7 Marsi”, organizojnë eventin “Takohemi për një libër”!
Kjo fushatë synon të orjentojë shoqërinë, në veçanti brezin e ri, drejt kulturës së të lexuarit të legjendave e përrallave popullore, pjesë e Trashëgimisë Kulturore Jomateriale.
Më datë 13 Nëntor 2017, prej orës 11:00, lexojmë tek “Reja”!