When:
2 Dhjetor, 2017 @ 09:00 – 17:00 Europe/Tirane Timezone
2017-12-02T09:00:00+01:00
2017-12-02T17:00:00+01:00
Where:
Ujvara e Kakunjës
Shqipëria
Të Shoqëruar me fëmijë, hiking @ Ujvara e Kakunjës | Qarku i Elbasanit | Shqipëria

Klubi Discover Albania sjell programin “Të Shoqëruar me fëmijë”. Janë përzgjedhur 34 destinacione, të cilat do të zhvillohen çdo fundjave duke filluar nga data 25 Nëntor 2017, dhe do të përfundojnë në datën 14 Korrik 2018. Çdo destinacion ka veçantinë e tij si në shtegun që do të ndjekim ashtu dhe në aktivitetet që janë përfshirë, të cilat së bashku do kthejnë ditën e fëmijëve në një nga ditët më të bukura.

Një ditë tipike:

09:00 – Takimi dhe përgatitja për nisje drejt destinacionit

09:00 -10:00 – Udhëtim drejt destinacionit duke u prezantuar me njëri – tjetrin dhe duke treguar histori.
10:15 – Përgatitja për ecje, ushtrimet fizike

10:30 – Fillimi i ecjes, eksplorim, aktivitete mësimore

13:00  – Dreka

14:00 – Koha për lojëra, filmmaking, lojëra në grup

17:00 – Kthimi në shtëpi

Shihemi tek ujvara e Kakunjës

Për më shumë informacion:

https://www.facebook.com/KlubiDiscoverAlbania/posts/1565798706792282

*Aktiviteti organizohet nga Klubi Discover Albania.