When:
9 Dhjetor, 2017 @ 08:00 – 17:00 Europe/Tirane Timezone
2017-12-09T08:00:00+01:00
2017-12-09T17:00:00+01:00
Where:
Liqeni i Bovillës
Bovilla reservoir
Shqipëria
Të Shoqëruar me fëmijë @ Liqeni i Bovillës | Tirana County | Shqipëria

Këtë fundjavë Klubi Discover Albania propozon itinerarit e tretë “Drejt Liqenit të Bovillës” pjesë të programit “Të Shoqëruar me fëmijë”.

Vendtakimi: Liceu Artistik “Jordan Misja”, datë 9 Dhjetor 2017, ora: 08:00

Pjesëmarrja: e limituar 20 fëmijë (të shoqëruar nga njëri ose të dy prindërit)!

Rezervoni: Duke dërguar email në info@discoveralbanianow.com ose SMS në nr 0696583870 me Text: Rezervoj “3” vend për tek Ujvara e Kakunjës dhe Emrat Tuaj. Ose telefononi në nr 0696583870.

Kujdes: Çdo fëmijë duhet të jetë i shoqëruar nga një prind ose i afërm dhe çdo pjesëmarrës i rritur të jetë i shoqëruar me fëmijë.

Për më tepër informacion lexoni në linkun më poshtë: https://www.facebook.com/notes/klubi-discover-albania/të-shoqëruar-me-fëmijë/1697719260249619/

*Aktiviteti zhvillohet nga Klubi Discover Albania