When:
9 Nëntor, 2018 @ 08:00 – 10 Nëntor, 2018 @ 16:00 Europe/Tirane Timezone
2018-11-09T08:00:00+01:00
2018-11-10T16:00:00+01:00
Where:
Tiranë
Tiranë
Shqipëria
Tiana 24 Hours @ Tiranë | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

09 – 10 Nëntor 2018 – 900km në 24 orë!

Rally Albania në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës organizon: “Tirana24Hours”, OffRoad Rally. Moto/Quad/Car/SSV. Rezistencë-Navigim-Shpejtësi nga muzgu në perëndim…!

Për më shumë informacion: http://tirana24hours.com/

Nëse ke dëshirë të zbulosh pikat më interesante në Tiranë dhe aktivitetet outdoor shkarko aplikacionin TIRANA IME OUTDOOR.