When:
17 Nëntor, 2017 @ 09:47 Europe/Tirane Timezone
2017-11-17T09:47:00+01:00
2017-11-17T10:02:00+01:00
Where:
Tiranë
Tiranë
Shqipëria
Tirana24Hours @ Tiranë | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

17-18 nëntor 2017 – 1000km në 24 orë!

Rally Albania në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës organizon: “Tirana24Hours”, OffRoad Rally. Moto/Quad/Car/SSV. Rezistencë-Navigim-Shpejtësi nga muzgu në perëndim…! http://tirana24hours.com/

Nëse ke dëshirë të zbulosh pikat më interesante në Tiranë dhe aktivitetet outdoor shkarko aplikacionin TIRANA IME OUTDOOR.