When:
17 Shkurt, 2018 @ 09:30 – 13:30 Europe/Tirane Timezone
2018-02-17T09:30:00+01:00
2018-02-17T13:30:00+01:00
Where:
Parku Olimpik
Tiranë
Shqipëria

Agjencia e Parqeve dhe Rekracionit – Bashkia Tiranë, në bashkëpunim me organizatën “Galaktikët”, në kuadër të promovimit të jetës aktive tek fëmijët, sjellin turneun e basketbollit për grupmoshat 07-16 vjeç. Pjesëmarrës do të jenë 5 – ekipe basketbolli nga Tirana, Shkodra, Elabasani dhe Durrësi të ndara në dy grupmosha:

  • U – 13 mix
  • U – 17 djem

27867486_1919013388128521_2669889524727838602_n