When:
4 Shkurt, 2018 @ 09:00 – 16:00 Europe/Tirane Timezone
2018-02-04T09:00:00+01:00
2018-02-04T16:00:00+01:00
Where:
Bovillë
Bovilla reservoir
Shqipëria
Udhëtim me Biçikletë @ Bovillë | Tirana County | Shqipëria

 Adventure Albania së bashku me Albanian Mountain Team  dhe Slackline Albania sjellin këtë të dielë pedalim drejt liqenit të Bovillës.

Programi :
– 09:00 – Nisja bëhet nga diga e Liqenit Artificial ku dhe do të marrim biçikletat për ata që nuk kanë.
– 10:00 – Pushim i shkurtër gjatë rrugës.
– 11:15 –   Mbërritja tek Rezervuari i Bovillës, ku ndalesa e parë do të jetë kanioni.
Ndalesa tjetër tek diga e liqenit të Bovillës.
– 11: 30 – Vazhdojmë pedalimin për tek livadhet e Bovillës
– 12:00 – Pushim për të ngrënë diçka dhe kohë e lirë për foto, lojra dhe slackline (ushtrim për ekulibrin).
– 14:00 – Nisja për në Tiranë
– 16:00 – Mbëritja në Tiranë

Info Shtesë:
– Vishuni sportiv .
– Merrni ujë me vete (shishe 1.5 L) si dhe ndonje ushqim, fruta.
– Aktiviteti me shkallë vështirësie të mesme

Prenotoni me sms në Albanian Mountain Team ose tel 0693258465.

Ju mirpresim.