When:
16 Gusht, 2017 @ 20:00 – 23:45 Europe/Tirane Timezone
2017-08-16T20:00:00+02:00
2017-08-16T23:45:00+02:00
Where:
LibrAria
Parku i Madh Kodrat e Liqenit
Rruga Herman Gmeiner, Tiranë 1000
Shqipëria
Waiting For The Rain at LibrAria @ LibrAria | Tiranë | Qarku i Tiranës | Shqipëria

LibrAria është hapësira publike që pret e përcjell miqtë tanë të  vegjël, artistë, aktivistë, pushues e shumë miq që duan natyrën, librat dhe artin.

@LibrAria të mërkurën presim miqtë e rritur me Cocktaile by Tiki Bar, sound by Kristi Komino.

Start @ 20.00 dhe përfundon derisa të nis shiu…(pikë pikë pikë).